Web stranice: od ideje do realizacije

Potpuna usluga realiziranja ideje vaše web stranice, od registracije domene, izbora hostinga, dizajna i izrade web stranice pa sve do postavljanja na server i održavanja tijekom ugovorenog razdoblja.

Zatraži ponudu

Izrada web stranica

Web dizajn

Web stranice izrađujemo u skladu s modernim trendovima u web designu koje su prepoznatljive i jedinstvene. Dizajn je vrlo bitan aspekt web strranice jer je izgled ono što korisnik prvo uoči.

Previše ili premalo viuzalnih elemenata korisnika može udaljiti od stranice. Stoga mi dizajniramo stranice optimalno i primjereno djelatnosti klijenta.  Slijedimo najnovije dizajnerske trendove u WEB 3.0 tehnologiji. Moderna web stranica je vaše prvo rukovanje s  korisnikom.

Razvoj web stranice

Nakon definiranja vizualnog identiteta stranice slijedi usklađivanje elemenata i programiranje web stranice.  Uz standardne alate (HTML5, CSS3, JS, Bootstrap) u radu koristimo i PHP te tako možemo ponuditi i web stranice sa CMS sustavom gdje klijent može sam uređivati sadržaj svojih stranice, pisati nove tekstove i slično. Takva web stranica postaje originalna tema za Wordpress ili OctoberCMS.

Responzivni dizajn

Prilagodljivi dizajn

Responzivni web dizajn i web stranice prilagođene mobitelima danas su imperativ. Google više favorizira stranice koje su prilagođene pametnim telefonima i bolje ih pozicionira u pretraživanju.

Ako već imate web stranicu pogledajte je na mobitelu ili tabletu te ako nije prilagođena veličini zaslona vrijeme je da razmislite o redizajnu stranica u smjeru responsive web designa (RWD). Budućnost interneta leži na mobilnim uređajima a promjene navika korisnika interneta ne smiju se zanemariti.

Legacy responzivne web stranice

Sve web stranice koje izrađujemo dizajnirane su i prilagođene uređajima svih veličina ekrana (desktop, laptop, tablet, mobitel, smart TV) a bazirane su na Bootstrap frameworku, HTML5/CSS3 i PHP-u ili izrađene u alatima WEB 3.0 tehnologija. Možete birati alat u kojem ćemo raditi. Sve kontrole su touch optimizirane.

Web trgovine

eCommerce stalno raste

Prema statističkim pokazateljima eCommerce je u stalnom porastu. Prodaja roba i usluga na internetu neminovni je dio svakog poslovanja a nove generacije kupaca upravo traže mogućnosti on line kupovine.

Web shop riješenja koja nudimo su prilagođena vašim potrebama, trgovina može djelovati kao samostalna web stranica ili biti prodajni dio vaše web stranice. Izrada web shopa podrazumijeva responzivni dizajn. SEO optimizaciju i integraciju naplatnog sustava.

Otvorite svoju online trgovinu

Vaša web trgovina može biti izrađena kao samostalno eCommerce  riješenje razvijeno na Opencart  platformi, ili kao prilagođeni WooCommerce dodatak za Wordpress stranicu. Također možemo izraditi web trgovinu prilagodljivu vašim zamislima kao aplikaciju baziranoj na Laravel PHP frameworku.

Web aplikacije

Web stranice s više snage

Web aplikacije su web stranice koje koriste servere na kojima su smještene za određene izračune i prezentacije. Web aplikacije najčešće se koriste bazama podataka i takve se nazivaju CRUD / BREAD aplikacijama.  BREAD (Browse-Read-Edit-Add-Delete) predstavlja načine interakcije s bazom podataka.

Svaka web aplikacija pretražuje, učitava, uređuje, dodaje ili briše  podatke iz baze podataka na serveru. Spektar ponude u izradi web aplikacijama je širok i ovisi o potrebama korisnika. Gdje god trebate neku manipulaciju s podacima iz baze podataka trebate upravo web aplikaciju.

Laravel aplikacije

LEGACY izrađuje web aplikacije na Laravel PHP frameworku i MYSQL bazama podataka.  Laravel aplikacije su pouzdane, brze i sigurne.  Javite nam se s vašim idejama, nama preostaje realizacija.

SEO

Što je SEO?

SEO (Search Engine Optimization)  je optimizacija web stranica za tražilice ili internet pretraživače i dio je internet marketinga koji se bavi pozicioniranjem web stranica na tražilicama za ključne riječi za koje želite da budu prikazana u rezulatima pretraživanja.

SEO optimizacija i pozicioniranje za pretraživače je proces koji se odvija stalno a zbog načina rada tražilica traje minimalno 3 mjesece. Za starije domene rezultati su vidljivi brže, dok za novo postavljene domene taj rok je duži. Povećanje posjećenosti svakako je vidljivo kroz nekoliko mjeseci a za postizanje maksimuma potrebno je duže vrijeme.

Kada SEO?

Prilikom izrade web stranice  optimiziramo sadržaj stranica kako bi se odmah prilagodio SEO principima, Svaka naša web stranica u startu je SEO optimizirana. Ukoliko već imate web stranicu predlažemo vam analizu sadržaja i prilagodbu SEO potrebama.

Umrežavanje

Inbound marketing

Inbound marketing je marketinška strategija s ciljem privlaćenja pozornosti potrošača a ne kupovine ili agresivnog skretanja pozornosti na naše djelovanje. Tehnike inbound marketinga su content marketing, proaktivan pristup društvenim mrežama i SEO optimizacija.

Kada je sadržaj web stranice kvalitetno napravljen i iskomuniciran na društvenim mrežama on može postati viralan i širiti se sam od sebe. Mi sadržaj osmišljavamo s obzirom na ciljanu publiku i vrstu proizvoda. Fokus je umrežavanje određenog kruga korisnika istog spektra proizvoda ili usluge i prezentacija a kroz kanale koji će publici zanimljivi.

*.con 

LEGACY razvija posebni oblik umrežavanja web stranica kroz model kojeg smo nazvali *.con marketing.  Povezujući poslovne djelatnosti u spektru istog proizvoda ili usluge  povećava se promet web stranica uključenih u ovu *.con mrežu.