Proces suradnje i izrade web stranice

Tijek suradnje i koraci u izradi Vaše web stranice

ZATRAŽI PONUDU

Definiranje

Nakon početnog kontakta definirat ćemo koje smjernice i ciljeve treba vaša web stranica ostvarivati, odnosno definirat ćemo kakvu web stranice želite. Ukoliko sami već znate okvire buduće stranice naša ponuda će biti lakše određena.

Domena i hosting

U ovoj fazi riješit žemo pitanje naziva domene i smještaja stranice na servere-hostinga. Provjerit ćemo dostupnost imena domene, obaviti registraciju, zakupiti za vas hosting paket te nastaviti ka slijedećem koraku.

Dizajn stranice

Imate li načelnu viziju izgleda stranice  pošaljite nam primjere ili uzorke, a ako nemate definirat ćemo dizajn  shodno tematici stranice.

Razvoj

Prije početka razvoja web stranice potrebno je napraviti koncept web stranice i organizaciju projekta. Konačni koncept web stranice usuglašavamo s vama.

Tekstovi i slike 

Pripremite i pošaljite nam potrebne tekstove i fotografije koje ćite na web stranici a mi ćemo ih prilagoditi dizajnu i funkcionalnosti stranice.

Programiranje

Rad na programskom kodu uskladit će sve elemente stranice i odrediti konačnu funkcionalnost stranice.

Lansiranje

Nakon faze razvoja a prije samog smještaja web stranice na server obavlja se neophodno testiranje rada stranice na našoj testnoj domeni. Ovdje možete vidjeti kako će se vaša stranica ponašati na webu te eventualni izmjeniti što je potrebno.

Smještanje na server

Vaše stranice postavljaju se na provjerene servere te se brinemo za funkcionalnost stranica na webu. Pobrinut ćemo se da Google pronađe sve linkove na web stranici šaljući sitemap. 

4 - Održavanje

Web stranica je živa i dinamična, pratit ćemo njeno funkcioniranje i posjećenost nakon puštanja u javnost i po potrebi nadograđivati sadržajima, vašim tekstovima i slikama. Također, ako se pokaže potreba web stranica se može nadograditi i po pitanju funckionalnosti i opsega.

Zatražite ponudu

Javite nam se s Vašim željama, zahtjevima i potrebama. Razmotrit ćemo upite i odgovorit ćemo vam brzo. Bez obzira imate li već web stranicu ili tek planirate izaći na web, slobodno nas kontaktirajte. Naše cijene su prihvatljive a usluga profesionalna.